Манчестерський підривник за кілька днів до теракту був у Німеччині - ЗМІ

Манчестерський підривник за кілька днів до теракту був у Німеччині - ЗМІ

Укрінформ
Приблизно за чотири дні до вибуху на концерті в Манчестері головний підозрюваний у вчиненні теракту Салман Абеді був у німецькому Дюссельдорфі.

Про це повідомляє Sky News із посиланням на німецьку розвідку. 

"За даними джерел, Салман Абеді перебував у Німеччині десь приблизно за чотири дні до теракту", - повідомив кореспондент Sky News Мартін Брант.

Зазначається, що точних даних про те, скільки часу Абеді пробув на території країни, немає. Однак припускають, що він міг прилетіти з Манчестера в Дюссельдорф та повернутися звідти назад у Манчестер, оскільки переліт з країни в країну триває всього півтори години.

"Схоже, що Абеді не був у міжнародному списку розшукуваних терористів, тому що зміг вільно прибути та залишити країну", - сказав кореспондент. 

Журналіст також додав, що інформація про перебування Абеді на території Німеччини була опублікована німецьким журналом Focus, який добре відомий своїми надійними контактами з розвідкою. 

Як зазначається, візит Абеді в Німеччину допоможе поліції та службам безпеки побудувати картину пересування терориста за тиждень до нападу.

Раніше повідомлялося, що у будинку підозрюваного у виконанні теракту в британському Манчестері Салмана Абеді виявили вибухові речовини для виробництва бомб.

Фото: Lindsey Parnaby/AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-