Берлін і Париж домовилися про фінансову «дорожню карту»

Берлін і Париж домовилися про фінансову «дорожню карту»

Укрінформ
Німеччина і Франція домовилися про взаємодію в питанні зміцнення єврозони і двостороннього співробітництва у фінансовій сфері.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН, відповідної домовленості досягли в понеділок у Берліні глави фінансових відомств Німеччини і Франції Вольфганг Шойбле і нещодавно призначений Ле Мер.

«Ми хочемо тепер конкретно перейти до справи. У тому числі і в тому, що стосується кращої координації економічної політики в єврозоні», - сказав Бруно Ле Мер на прес-конференції після переговорів.

У цьому аспекті пріоритетом має стати остаточне формування банківського союзу, як передбачено «дорожньою картою Ecofin» від червня 2016 року. І провідну роль у цьому мають відігравати саме ФРН і Франція, зазначили міністри.

Вони домовилися про створення під своїм головуванням німецько-французької робочої групи, яка має зайнятися виробленням рішень - «дорожньої карти» - з питань оподаткування підприємств і посилення національних програм реформ у країнах єврозони. Перші пропозиції будуть розглянуті в ході запланованої на липень зустрічі Ради міністрів (різних міністерств) двох держав. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-