В Австралії серед уламків зниклого літака знайшли тіло пілота

В Австралії серед уламків зниклого літака знайшли тіло пілота

Укрінформ
Пілот надлегкого літака, що зник безвісти у вівторок в Австралії, знайдений мертвим - його тіло виявлено серед уламків авіасудна на півночі штату Новий Південний Вельс.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

«Цілком можливо, що представникам поліції, які вели пошуки, так і не вдалося б знайти літак без допомоги місцевих фермерів. Вони всі долучилися до пошуків верхи на конях, оскільки чудово знають свої землі, та обшукували місцевість, де вірогідно впав літак, аж доки його не було знайдено», -  сказав інспектор Боббі Каллен.

За словами Дена Гловера зі Служби безпеки мореплавства Австралії, яка першою прийняла сигнал про аварійну ситуацію на борту літака і координувала пошуки, той факт, що судно було пофарбоване у зелене, значно ускладнив його пошук серед дерев. До того ж рельєф місцевості у районі пошуку він охарактеризував як «досить складний».

Тіло пілота знайшли через два дні після аварії, майже за 25 км від містечка Марвілламба, з аеропорту якого вилетів літак. У пошуково-рятувальній операції було задіяно до 8-ми гелікоптерів, поліцейські на мотоциклах та багато добровольців.

Пілот загинув на місці. Наразі встановлюється його особа. За попередньою інформацією, це йому було 72 роки.

Наразі слідство з'ясовує причини аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-