Вибух у Волгограді: постраждалих вже 11

Вибух у Волгограді: постраждалих вже 11

Укрінформ
Ще одна з мешканок будинку по Університетському проспекту Волгограда, де стався вибух, звернулася в клінічну лікарню зі скаргами на головні болі.

Лікарі діагностували у жінки струс мозку. Після її госпіталізації кількість мешканців будинку, що знаходяться в лікарні, досягла 11, повідомили в адміністрації Волгоградської області.

Один з десяти потерпілих, доставлених в лікарню раніше, переведений з реанімації в палату інтенсивної терапії.

Мешканцям будинку по Університетському проспекту Волгограда, визнаного непридатним для проживання після вибуху, будуть видані сертифікати на придбання нового житла у розмірі не більше 35 тисяч рублів за квадратний метр. Про це повідомив губернатор міста Андрій Бочаров. Він додав, що будинок знесуть.

Нагадаємо: 16 травня у Совєцькому районі Волгограда обвалився під'їзд чотириповерхового будинку. За версією слідства, це сталося в результаті вибуху газу. Спочатку було відомо про трьох загиблих і десятьох госпіталізованих.

Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Волгоградській області за фактом обвалення під'їзду житлового будинку порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 238 КК РФ (виконання робіт або надання послуг, не відповідають вимогам безпеки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-