Інтерпол та ОБСЄ разом боротимуться з транснаціональними загрозами

Інтерпол та ОБСЄ разом боротимуться з транснаціональними загрозами

Укрінформ
Організація з безпеки і співробітництва у Європі та Інтерпол домовилися об'єднати зусилля у боротьбі з транснаціональною злочинністю, включаючи оргзлочинність та тероризм. 

Організації підписали відповідний План спільних дій на полях 45 Європейської регіональної конференції Інтерполу, яка проходить у австрійському місті Санкт-Йоганн-ім-Понгау, повідомили Укрінформу у секретаріаті ОБСЄ.

"Трирічний план встановлює пріоритетні напрями спільної діяльності щодо зміцнення ефективності національних бюро Інтерполу та прикордонних пунктів держав-членів ОБСЄ", - зазначили у секретаріаті.

Основні сфери співпраці включають охорону кордонів, боротьбу з тероризмом, обмін судово-медичними та поліцейськими даними, боротьбу з торгівлею людьми і незаконним ввезенням мігрантів, боротьбу з незаконним обігом наркотиків та відстежуванням переміщень вогнепальної зброї.

Підписи під документом поставили генеральні секретарі ОБСЄ Ламберто Заньер та Інтерполу Юрген Сток. Попередній подібний план був підписаний у 2014 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-