Вибух у будинку у Волгограді: загиблих уже четверо

Вибух у будинку у Волгограді: загиблих уже четверо

Укрінформ
Четверту жертву витягнули у ході нічних пошукових робіт з-під завалів будинку у Волгограді, де напередодні стався вибух газу. 

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на представника міжвідомчого оперативного штабу, розгорнутого на місці НП. 

"Витягнуто тіло четвертої жертви НП у Волгограді - це дівчина 1990 року народження, за попередніми даними, вона проживала у цьому будинку", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше керівник обласного слідчого управління СК РФ Михайло Музраєв сказав журналістам на місці НП, що встановлено особи двох із трьох загиблих. 

"Особи двох загиблих встановлено - це працівник Волгоградгазу й мешканка однієї з квартир. Є ще загиблий, особа якого встановлюється", - сказав він. 

Як повідомлялося, у Волгограді вдень 16 травня стався вибух газу у квартирі на першому поверсі чотирьохповерхового газифікованого цегляного житлового будинку. В результаті було зруйновано 12 квартир, рухнули перекриття й частина зовнішньої стіни третього під'їзду, пошкоджено міжкімнатні перегородки. Загинуло 4 людей, 11 постраждало, з будівлі було евакуйовано 40 осіб. Після вибуху у регіоні було запроваджено режим НС.

Причиною НП, за попередніми даними, стало пошкодження газопроводу при незаконному підключенні до водоводу, а роботи виконувала компанія, що не мала на них дозволу. Порушено кримінальну справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-