У Швеції підвищують рівень безпеки після теракту в Стокгольмі

У Швеції підвищують рівень безпеки після теракту в Стокгольмі

Укрінформ
Вісім з десяти найбільших міст Швеції вивчають, як посилити заходи безпеки на вулицях і площах після теракту у Стокгольмі 7 квітня, а також після попередніх нападів у Берліні та Ніцці.

Про це повідомляє The Local.

“У кількох шведських містах розповіли, що розглядають можливість встановлення або вже вирішили встановити нові захисні бар'єри на місцях для того, щоб не допустити використання терористами транспортних засобів в якості зброї для нападів”, - йдеться у повідомленні.

В інших містах заявляють, що вони вивчають можливості посилення відеоспостереження для підвищення рівня захисту людей у громадських місцях.

Ще у двох містах повідомили, що розглядають можливість підвищення рівня безпеки на вулицях, однак не мають яких-небудь конкретних заходів, запланованих на даний момент.

Так, на вулиці Дроттінгатан у Стокгольмі, де минулого місяця в результаті теракту було вбито п'ятеро осіб, встановлять додаткові фігури бетонних левів в якості бар’єрів для транспортного руху, які важитимуть по три тонни кожен, що утричі більше, ніж фігури, які використовувалися раніше.

Зазначається, що великі фігури левів будуть розміщені таким чином, щоб транспортні засоби не змогли проїхати прямо, а були змушені повертати, запобігаючи їх прискоренню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-