Манафорт опинився під слідством через оборудки з нерухомістю - Bloomberg

Манафорт опинився під слідством через оборудки з нерухомістю - Bloomberg

Укрінформ
Екс-керівник президентської кампанії в США Пол Манафорт, якому також закидають зв'язки із РФ, опинився під слідством генеральної прокуратури штату Нью-Йорк через свої оборудки з нерухомістю.

Про це повідомило впливове американське інформагентство Bloomberg.

"Правоохоронні органи штату Нью-Йорк порушили розслідування щодо угод у сфері нерухомості колишнього керівника кампанії президента Дональд Трампа, Пола Манафорта", - зауважує видання, підкреслюючи, що це поглиблює й так активну критику на адресу нинішньої команди президента.

Справою, яка наразі перебуває на попередній стадії, зайнявся генеральний прокурор штату Нью-Йорк Ерік Шнейдерман. Відомо, що під пильне око прокуратури потрапила нерухомість Манафорта в Гемптоні, а також у Trump Tower в Манхеттені, центральному районі Нью-Йорка.

Водночас, як стало відомо, окружний прокурор Манхеттена Сайрус Венс-молодший також розпочав слідство щодо угод Манафорта. Офіційні представники для Шнейдермана і Венса поки відмовилися від коментарів.

"На відміну від розслідування Міністерства юстиції США і ФБР щодо зв'язків оточення Трампа з росіянами, в цьому випадку ні президент, ні генеральний прокурор США не мають прямої влади над прокуратурою штату Нью-Йорк", - підкреслюється в публікації.

Тим часом у Манафорта також не коментують ситуації. Натомість, як підкреслив його речник, будь-який витік інформації про розслідування у ЗМІ також є злочином

Нагадаємо: Пол Манафорт фігурує у розслідуванні американського Конгресу щодо втручання Росії у вибори президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-