Костюм Макрона для інавгурації коштував €450, а перша леді взяла одяг напрокат

Костюм Макрона для інавгурації коштував €450, а перша леді взяла одяг напрокат

Укрінформ
Темно-синій костюм, який новий президент Франції Еммануель Макрон носив у день своєї інавгурації, коштував 450 євро, а блакитний костюм його дружини Бріжит Макрон і її сумка були надані напрокат.

Про це повідомила команда нового президента після скандалу з костюмами Франсуа Фійона, інформує RFI.

"Еммануель Макрон з'явився на церемонії інавгурації в костюмі за 450 євро, купленому в магазині Jonas&Cie. Він розташований у паризькому кварталі Sentier, де багато пошивних майстерень", - йдеться у повідомленні.

Що стосується дружини президента Бріжит Макрон, блакитні піджак і спідницю створив спеціально для неї французький модельєр Ніколя Геск'єр, який співпрацює з модним домом Louis Vuitton. Цей наряд, а також сумка Vuitton були надані напрокат.

Повідомляється, що цей відомий французький модний дім надає Бріжит Макрон речі напрокат вже кілька місяців.

Як зазначається, відповідне комюніке команда Макрона випустила після серії скандалів навколо кандидата від партії "Республіканці" Франсуа Фійона. Зокрема, стало відомо, що Фійон отримав у подарунок два костюми вартістю в 6,5 тисяч євро кожен від франко-ліванського адвоката Робера Буржи, чиє ім'я неодноразово згадувалося у зв'язку з політико-фінансовими скандалами.

 Фото: Xinhua/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-