Трамп хоче

Трамп хоче "почистити" свій прес-корпус і скасувати щоденні брифінги

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що його команда, яка відповідає за зв'язки з пресою, не справляється зі своїм завданням, та планує здійснити суттєву заміну в її складі, а також скасувати щоденні брифінги для ЗМІ в Білому домі.

Про це повідомило в п'ятницю ввечері впливове американське видання The Wall Street Journal із посиланням одразу на кілька джерел в адміністрації.

"Президент Дональд Трамп розглядає можливість значних змін у команді з питань комунікацій і стратегії, на яку він покладає провину за те, що вони не змогли стримати суперечки навколо звільнення ним директора ФБР Джеймса Комі", - йдеться в публікації.

У тому числі, Трамп знову обмірковує можливість заміни речника Білого дому Шона Спайсера. Водночас, як повідомив один із представників адміністрації Білого дому, не виключається більш широка реорганізація команди, що відповідає за зв'язки з пресою. Зокрема, високопоставлений співробітник офісу комунікацій адміністрації вже починаючи з середи працює над добором нових кадрів.

Водночас, в записаному інтерв'ю Fox News, яке має вийти в ефір в суботу, Трамп сказав, що розглядає можливість скасування давньої практики щоденних брифінгів для преси. Замість цього він хоче запропонувати проведення особистих прес-конференцій кожні два тижні. У цьому ж інтерв'ю Трамп назвав свого речника, Шона Спайсера "прекрасною людиною", однак відмовився відповідати на запитання, чи залишиться той на своїй посаді.

Президент Дональд Трамп регулярно звинувачує центральні американські ЗМІ, що критикують його, в неправдивому висвітленні новин, називаючи їх "фейковими новинами", а також ворогами американського суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-