Навальний отримав закордонний паспорт після листа у Кремль

Навальний отримав закордонний паспорт після листа у Кремль

Укрінформ
Російський опозиційний політик Олексій Навальний розповів, що закордонний паспорт йому дали після прямого звернення до адміністрації президента РФ.

Опозиціонер повідомив це у своїй передачі на каналі в Youtube.

Для отримання закордонного паспорта Навальний написав лист главі адміністрації президента Росії Антону Вайно. За його словами, йому це порадив зробити голова Ради з прав людини при президенті РФ Михайло Федотов.

Завдяки отриманню закордонного паспорта Олексій Навальний зміг виїхати до Барселони для лікування хімічного опіку ока, який отримав в результаті нападу.

Як повідомлялося, 27 квітня на опозиціонера Олексія Навального напали, плеснувши йому в обличчя зеленкою, в яку ймовірно, було додано ще якийсь хімікат. Після цього у нього було діагностовано хімічний опік правого ока середнього ступеня. Після чого міграційні органи РФ дозволили опозиціонеру Олексію Навальному виїхати за кордон на обстеження і лікування.

Після операції у Барселоні він зазначив, що вже зараз може ходити без пов'язки на оці, однак зір  відновлюватиметься ще декілька місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-