Прем'єр Молдови розпорядився за тиждень навести лад у службах таксі

Прем'єр Молдови розпорядився за тиждень навести лад у службах таксі

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп жорстко розкритикував дії окремих служб таксі у Кишиневі, водії яких різко підняли ціни на послуги під час нещодавніх щедрих снігопадів.

Глава молдавського уряду доручив МВС, Міністерству транспорту і Мінфіну в тижневий термін навести порядок у столичних службах таксі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Тоді, як окремі служби міського таксі під час снігопадів пропонували жителям міста безкоштовні послуги, деякі водії таксі, які працюють у міжнародному аеропорту Кишинева, пропонували заблокованим через снігопади пасажирам підвезти до міста за 15-25 євро (у звичайні дні ці послуги коштують не більше 5 євро - ред.). Через це багато пасажирів були вимушені залишатися в аеропорту", - заявив Філіп.

Прем'єр закликав керівництво аеропорту вивчити досвід Бухарестського та інших міжнародних аеропортів, де робота таксистів впорядкована так званою електронною чергою.

Глава уряду доручив також МВС, Міністерству транспорту і Мінфіну в тижневий термін підготувати пропозиції щодо впорядкування цієї сфери та перевірки усіх водіїв на предмет наявності ліцензій на пасажирські перевезення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-