На вокзалі Парижа затримали чоловіка з ножем

На вокзалі Парижа затримали чоловіка з ножем

Укрінформ
На Північному вокзалі французької столиці затримали чоловіка, який наблизився з ножем до поліцейського патруля. 

Про це повідомляє Reuters

"Представник SNCF (залізнична компанія. - Ред.) сказав, що чоловік підійшов до жандармів, які патрулюють залізничну станцію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік погрожував поліцейським, чим викликав паніку в оточуючих пасажирів. У зв'язку з цим деякі потяги були затримані.

Поліція заарештувала невідомого, повідомляє агентство.

Як інформують місцеві ЗМІ, чоловік розповів слідчим, що йшов з ножем в руці, оскільки боявся за своє життя та не мав іншого наміру.

Інцидент стався напередодні першого туру президентських виборів у Франції. Наразі країна знаходиться в стані бойової готовності після вбивства поліцейського на Єлисейських полях в четвер.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 20 квітня громадянин Франції Карім Шерфі з автомата обстріляв поліцейський патруль і автобус на Єлисейських полях. 37-річний співробітник поліції Ксав'є Жужеле був убитий двома пострілами в голову. Двоє поліцейських поранено, в одного з них важке поранення в живіт.

Нападника було застрелено. Поряд з його тілом була знайдена записка від руки на підтримку ІД. В автомобілі злочинця знайдено помпову рушницю, два ножі з довгими лезами, а також Коран.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-