Зниклий у березні-2014 Boeing може бути північніше пошукової зони - експерти

Зниклий у березні-2014 Boeing може бути північніше пошукової зони - експерти

Укрінформ
Австралійські експерти підтвердили думку, що зниклий у березні 2014 року в Індійському океані малайзійський Boeing рейсу MH370 знаходиться північніше зони пошуку.

Про це повідомляє АР.

"Аналіз справжніх крил Boeing 777 підтвердив думку експертів про те, що зниклий малайзійський авіалайнер, швидше за все, розбився на північ від покинутої пошукової зони в Індійському океані", - йдеться в повідомленні.

Такі висновки були зроблені австралійськими вченими в результаті моделювання підводних течій в Індійському океані на захід від Австралії з використанням уламка справжнього елемента крила, схожого на виявлений флаперон Boeing 777 біля східного узбережжя Африки.

Аналіз підтвердив результати, оприлюднені в грудні, про те, що авіалайнер, імовірно, розбився на північ від району пошуку.

Як відомо, пошук малайзійського рейсу закінчився в січні після того, як глибоководна гідролокаційна розгортка не змогла знайти жодних слідів Boeing 777, який зник з 239 людьми на борту 8 березня 2014 року. Однак дослідження продовжилися в спробі уточнень імовірного місця аварії для нових пошуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-