Трамп вважає, що вже переміг Обаму в зовнішній політиці

Трамп вважає, що вже переміг Обаму в зовнішній політиці

Укрінформ
Нинішній президент США висловив переконання, що за три місяці свого перебування при владі довів провальність зовнішньої політики попередньої адміністрації на чолі з президентом Обамою.

Про це він Дональд Трамп написав у понеділок на своїй твітер-сторінці, передає Укрінформ.

"Перші 90 днів мого президентства викрили повний провал зовнішньої політики (США – ред.) за останні вісім років! Це точно", - зазначив глава Білого дому, додавши посилання на шоу Fox & Friends на телеканалі Fox News.

Водночас, у іншому твіті Трамп висловився критично проти інших медіа, які не поділяють точки зору нинішнього президента США.

"Фейкові медіа (не справжні ЗМІ) стали ще гіршими після виборів. Кожен матеріал перекручений. Ми маємо вимагати від них дотримуватися правди!"- написав глава Білого дому.

Твіти Дональда Трампа з'явилися після того, як американські ЗМІ почали масово обговорювати застосування силових кроків президентом США. У тому числі, йдеться про ракетний удар у Сирії, бомбардування позицій терористів в Афганістані та концентрація військової потужності навколо Північної Кореї останнім часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-