Соратники російського опозиціонера Мальцева знайшли, де його тримають

Соратники російського опозиціонера Мальцева знайшли, де його тримають

Укрінформ
Російський опозиційний політик і блогер В'ячеслав Мальцев, затриманий і доставлений у Москву в четвер, знаходиться у відділі внутрішніх справ "Лужники".

Про це повідомив "Інтерфакс" з посиланням на представника організації "Нова опозиція" Романа Ковальова. 

"Зараз Мальцев знаходиться у ВВС "Лужники", до нього їдуть адвокати", - сказав Ковальов.

Він також повідомив, що не має інформації про те, чи був Мальцев у четвер доставлений у Слідчий комітет РФ. Раніше соратники Мальцева повідомляли, що його відвезли з ВВС "Тверське" в Слідчий комітет для допиту.

Як повідомлялося, 13 квітня в Саратові затримали опозиційного політика В'ячеслава Мальцева. Силовики випиляли двері його квартири і почали обшук. Слідчий показав Мальцеву і його дружині ухвалену Басманним судом Москви постанову про проведення обшуку у кримінальній справі. Слідчий відмовився викликати незалежних свідків, про що просила дружина Мальцева. За інформацією російського сайту "ОВД-Інфо", обшуки пройшли також у двох соратників Мальцева. Після затримання у Мальцева стався серцевий напад, і в Москву його доставили під наглядом лікарів.

Мальцев є колишнім кандидатом у депутати Державної думи Росії від Партії народної свободи (ПАРНАС). На дебатах в ефірі центральних російських каналів він закликав до імпічменту президента Володимира Путіна. Мальцев також відомий тим, що пропагує ідею російської "революції 05.11.2017".

Фото: narodtv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-