У Нью-Йорку відбудеться перший Всесвітній фестиваль океанів

У Нью-Йорку відбудеться перший Всесвітній фестиваль океанів

Укрінформ
В Нью-Йорку на початку червня відбудеться Всесвітній фестиваль океанів, який має на меті звернути увагу на глобальне погіршення екології на більшій частині поверхні планети.

Про це повідомив у вівторок Центр новин ООН.

"У період, коли в ООН в червні прибудуть глобальні лідери на велику конференцію щодо захисту і сталого використання океанів планети, ООН оголосила про проведення першого Всесвітнього фестивалю океанів", - зазначається в повідомленні.

Захід почнеться 4 червня й триватиме тиждень за участю активістів та ентузіастів. Головна мета фестивалю – запобігти погіршенню екології Світового океану.

Програма фестивалю включає, в тому числі, парад невеликих суден і човнів на річках Гудзон і Іст-рівер. Крім того навпроти будівлі ООН, на іншому березі Іст-рівер буде розгорнута "селище океанів", де будуть представлені інновації, спрямовані на їхній порятунок, сувеніри та інші тематичні вироби.

Сама Конференція з питань океанів відбудеться з 5 по 9 червня. Її делегати мають намір прийняти заключні документи, які визначатимуть шляхи забезпечення життєздатності Світового океану.

Фото: un.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-