Навального після 15 діб арешту відпустили на свободу

Навального після 15 діб арешту відпустили на свободу

Укрінформ
Опальний російський політик Олексій Навальний вийшов на свободу після 15 діб адміністративного арешту за непокору законному розпорядженню співробітника поліції.

Про це розповів соратник Навального Леонід Волков в ефірі телеканала "Дождь".

«Олексія випустили з ВВС «Коньково», — повідомив Волков.

Наприкінці березня Тверський суд районний суд Москви визнав Навального винним у непокорі законному розпорядженню співробітника поліції (стаття 19.3 КоАП) і заарештував його на 15 діб. Політика також оштрафували на 20 тисяч рублів за організацію масового заходу, що не є публічним.

Як повідомлялося, Навального затримали 26 березня через кілька хвилин після початку несанкціонованої акції проти корупції в Москві. За інформацією проекту «ВВС-Інфо», столичні поліцейські в цей день затримали більш як тисячу осіб.

Антикорупційні акції 26 березня пройшли практично в ста містах Росії. Приводом для їх проведення стало розслідування Фонду боротьби з корупцією Навального щодо «таємної імперії» прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. У ньому стверджується, що Медведєв через підставні фонди та довірених осіб володіє кількома садибами, яхтами, квартирами, агрокомплексом та виноробними в Росії та Італії.

Фото: Дождь

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-