Прихильники Додона розчаровані його президентською діяльністю

Прихильники Додона розчаровані його президентською діяльністю

Укрінформ
Представники громадської асоціації «Наша Батьківщина – Молдова» висловили своє розчарування діяльністю Ігоря Додона на посаді президента Молдови.

Про це вони заявили на прес-конференції в Кишиневі з нагоди 100 днів з дня набрання Ігоря Додона на посаду глави держави, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Під час виборчої кампанії Додон пообіцяв розпустити парламент і оголосити дострокові парламентські вибори. Оголошений президентом на вересень консультативний референдум з цього питання не матиме юридичної сили, отже і не стане вирішенням питання про дострокові вибори. Тільки даремно будуть витрачені бюджетні кошти, які могли бути спрямовані на збільшення пенсій і зарплат вчителів», - заявив один з членів асоціації Тимур Барташ.

Аналогічну думку висловив і його колега Олександр Попа, який нагадав, що президентом Додоном також нічого не було зроблено для прискорення розслідування у гучній справі щодо розкрадання більше мільярда доларів з банківської системи країни.

«Ми сподівалися, що президент Ігор Додон стане тією силою, яка буде протидіяти нинішньому олігархічному режиму в Молдові, однак всі його дії свідчать про протилежне: він заграє з владою. Ми розчаровані діяльністю Ігоря Додона на посаді президента», - підсумував член асоціації «Наша Батьківщина – Молдова» Серджіу Перчун.

Єдиним позитивним моментом в діяльності глави держави, на думку членів Асоціації, стала ініціатива Ігоря Додона про заміну в молдавських школах предмету «Історія румунів» на «Історію Молдови».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-