Аеропорт на Мадейрі перейменують на честь Кріштіану Роналду

Аеропорт на Мадейрі перейменують на честь Кріштіану Роналду

Укрінформ
Знаменитий футболіст Кріштіану Роналду візьме участь у церемонії перейменування аеропорту на острові Мадейра на свою честь.

Про це повідомляє ВВС.

«Влада Португалії вирішила присвоїти аеропорту на острові Мадейра ім'я знаменитого уродженця острова, нападника "Реала" і збірної країни Кріштіану Роналду. Церемонія перейменування аеропорту неподалік від міста Фуншал відбудеться вдень у середу. Футболіст візьме в ній участь», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у місті вже є бронзова статуя Роналду, а також музей і готель, що працюють під брендом CR7, який є поширеним прізвиськом футболіста.

Однак місцеві політики виступають проти перейменування аеропорту. Деякі критики вважають, що музею з готелем вже достатньо.

Як відомо, група жителів Мадейри кілька місяців тому звернулася до уряду з петицією, в якій стверджували, що перейменування аеропорту не виправдане, але голова уряду острова в нещодавньому інтерв'ю розкритикував скептиків і заявив, що їм бракує вихованості.

Аеропорт Мадейра працює з 8 липня 1964 року і має одну злітно-посадкову смугу.

У 2016 році Кріштіану Роналду вкотре визнали кращим футболістом року за версією ФІФА. Португальський футболіст вп'яте за свою кар'єру став володарем призу "Золотий м'яч" і зрівнявся за цим показником зі своїм давнім суперником Ліонелем Мессі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-