У день масових протестів проти корупції Медведєв відпочивав на курорті

У день масових протестів проти корупції Медведєв відпочивав на курорті

Укрінформ
Прем'єр РФ Дмитро Медведєв розповів в неділю ввечері, як пройшов його день. У неділю по всій Росії пройшли акції під гаслом боротьби з корупцією.

Про це пише ВВС.

Медведєв відповів на питання користувача під ніком @ispiridonoff, яке той поставив в "інстаграмі": "Привет! Как день?"

"Неплохо, на лыжах покатался", - відповів глава уряду.

Питання прем'єру поставили в коментарях під останньою фотографією, опублікованій в його акаунті. Фото тюльпанів з підписом "Зі святом весни, дорогі жінки! Щастя і любові!" прем'єр виклав 8 березня, в міжнародний жіночий день.

На сторінці користувача @ispiridonoff в "інстаграмі" опублікована фотографія мітингу проти корупції в Пермі.

У неділю 26 березня в країні пройшли акції під гаслом боротьби з корупцією, що організовані за закликом опозиціонера Олексія Навального. У Москві поліція оцінила чисельність мітингувальників на Тверській у 8 тисяч осіб. Опозиція заявила про 25-30 тис.

На акції в столиці затримали понад 1000 осіб, що більше, ніж під час протесту на Болотній площі в 2012 році. В автозаки потрапили і неповнолітні. Активісти стверджують, що половина затриманих досі перебуває у різних столичних ОВС.

Приводом для протесту стало розслідування фонду Навального про нерухомість і майно, які нібито пов'язані з Медведєвим.

У розслідуванні говорилося, що прем'єр володіє цими активами, керуючи ними через мережу некомерційних фондів, якими керують його однокурсники.

Фонд Навального виявив серед активів прем'єра виноградники в італійській Тоскані і яхту, які формально належать офшорній компанії, а також будинки та садиби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-