Міністри оборони США і Фінляндії обговорили російську агресію

Міністри оборони США і Фінляндії обговорили російську агресію

Укрінформ
Глави Міністерств оборони США і Фінляндії Джим Маттіс і Юссі Ніїністьо під час зустрічі у Пентагоні у вівторок обговорили "російську агресію" і співпрацю в галузі безпеки.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони США.

"Міністр оборони Джим Маттіс зустрівся сьогодні в Пентагоні з міністром оборони Фінляндії Юссі Ніїністьо для обговорення ряду питань безпеки, включаючи російську агресію, НАТО і двосторонні відносини співпраці в галузі безпеки між двома країнами", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі обидва лідери визначили шляхи подальшого поглиблення і зміцнення партнерської співпраці в галузі безпеки між двома країнами, а також обмінялися думками про те, як зберегти міцний військовий потенціал в умовах обмеженого бюджету.

Міністр оборони США подякував Нійністьо за військовий вклад його країни у боротьбу проти ІДІЛ, в місії НАТО, а також місії в США, куди, за його словами, Фінляндія вносить більше, ніж просто військову міць.

Маттіс також зазначив, що з нетерпінням чекає на розмову з Нійністьо ще раз цього тижня на зустрічі глав Міноборони країн, що беруть участь у кампанії по боротьбі з "Ісламською державою" в Іраку і Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-