У Трампа вже ухиляються від питань про докази щодо

У Трампа вже ухиляються від питань про докази щодо "прослуховування" Обамою

Укрінформ
Речник Білого дому Шон Спайсер чи не вперше ухилився від запитання журналістів про те, коли Дональд Трамп надасть докази своїх звинувачень на адресу Барака Обами щодо прослуховування Trump Tower.

Про це його запитали в вівторок, під час брифінгу в Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Подивимось, як пройде цей тиждень", - сказав Спайсер у відповідь на детальне запитання американської журналістки та миттєво передав слово іншому представнику мас-медіа.

При цьому журналістка нагадала, що Білий дім обіцяв оприлюднити докази цього тижня, однак далі обіцянок справа не дійшла.

Офіційний представник адміністрації американського президента надав таку відповідь після того, як у понеділок в Конгресі відбулися слухання за участю керівників ФБР і АНБ щодо втручання Росії у внутрішні справи США.

Як повідомляв Укрінформ, під час слухань директор ФБР Джеймс Комі фактично заперечив звинувачення Трампа, які той висунув у Твіттері проти Барака Обами, що той нібито розпорядився поставити "на прослуховування" Trump Tower під час виборів.

"У мене немає жодної інформації, яка підтвердила б ці твіти", - заявив у понеділок директор ФБР, підкресливши, що Бюро уважно вивчило це питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-