У темах візиту Джонсона до США прослуховування Трампа немає - ЗМІ

У темах візиту Джонсона до США прослуховування Трампа немає - ЗМІ

Укрінформ
Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон не планує обговорювати під час візиту в США інцидент зі звинуваченнями на адресу британських спецслужб у прослуховуванні штаб-квартири Трампа.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на чиновників.

«Натомість міністр закордонних справ зосередиться на обговоренні угоди про вільну торгівлю між США і Великою Британією під час зустрічі з представниками команди президента (Трампа - ред.), - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Джонсон під час поїздки в США планує зустрітися з деякими найближчими помічниками Трампа, включаючи головного політтехнолога адміністрації Стіва Беннона і старшого радника Келліенн Конвей. Також глава МЗС Британії проведе зустрічі з лідерами Республіканської партії в американському Конгресі.

Як відомо, на початку березня Дональд Трамп заявив, що його колишня штаб-квартира "Трамп-тауер", де базувався передвиборчий штаб, прослуховувалася GCHQ - спецслужбою Великої Британії, що відповідає за ведення радіоелектронної розвідки та забезпеченння захисту інформації органів уряду й армії. У причетності до прослуховування Трамп звинуватив свого попередника Обаму.

У GCHQ заявили, що вважають звинувачення на свою адресу абсурдними і смішними, і закликали їх ігнорувати.

США офіційно вибачилися перед Британією після звинувачень Білого дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-