Доньці Трампа дадуть доступ до секретної інформації

Доньці Трампа дадуть доступ до секретної інформації

Укрінформ
Донька президента США Іванка Трамп отримає особистий кабінет в Білому домі та доступ до секретної інформації, незважаючи на те, що не перебуває на державній службі. 

Про це повідомляє The Guardian

«Незважаючи на те, що старша дочка президента в даний час не має офіційного статусу в Білому домі, вона працює з офісу Західного Крила і незабаром отримає доступ до секретної інформації, навіть якщо вона технічно не працює як державний службовець», - йдеться у повідомленні. 

За словами адвоката і консультанта з етики Трампа Джеймі Горелика, вже на поточному тижні Іванка Трамп отримає засоби зв'язку адміністрації США. Вона не буде займати будь-яких офіційних постів в адміністрації президента і не буде приведена до присяги, проте отримає доступ до секретної інформації. Також він зазначив, що Іванка Трамп буде слідувати всім правилам етики, які відносяться до державних службовців.

Сама Трамп запевняє, що продовжить давати поради своєму батькові, як робила до цього "все своє життя". 

На думку Politico, Іванка Трамп має стати «очима і вухами» батька. Видання нагадує, що минулого тижня донька Трампа здивувала всіх тим, що сиділа поруч з Ангелою Меркель під час першого візиту канцлера Німеччини до Білого Дому. Видання пророкує Іванці Трамп роль консультанта з широкого спектру питань, а не лише у сфері прав жінок, як передбачалося раніше.

Як відомо, чоловік Іванки Трамп Джаред Кушнер вже працює в Білому Домі радником президента. 

Фото Politico

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-