Австралія запропонує коаліції нові підходи у боротьбі з ІДІЛ

Австралія запропонує коаліції нові підходи у боротьбі з ІДІЛ

Укрінформ
Міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп поділиться новими ідеями стосовно боротьби з тероризмом під час зустрічі міністрів закордонних справ країн-учасниць коаліції проти ІДІЛ у Вашингтоні.

Про це повідомляє news.com.

«Повернення іноземних терористичних бійців буде ключовою проблемою для країн коаліції після того як ІДІЛ втратить свої останні позиції в Іраку і Сирії. Австралія зміцнює співпрацю з багатьма країнами, особливо нашими сусідами у Південно-Східній Азії, щоб протистояти цій загрозі», - заявила Бішоп під час виступу в австралійському парламенті напередодні візиту.

Очікується, що у рамках зустрічі у Вашингтоні, яка відбудеться під керівництвом Державного секретаря США Рекса Тіллерсона, голова зовнішньополітичного відомства Австралії поділиться новими підходами у боротьбі з тероризмом, які вона сформувала за результатами своїх останніх візитів до країн АСЕАН.

За словами міністра, її нещодавні візити до Сінгапуру, Індонезії, Малайзії і Філіппін мали на меті кординацію зусиль щодо запобігання поверненню бойовиків до Австралії. На думку Джулі Бішоп, найбільші побоювання викликає посилення позицій терористів на півдні Філіппін, особливо навколо Мінданао. Саме тому Австралія ініціювала процес щодо активізації обміну розвідувальною інформацією з країнами Південно-Східної Азії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-