Мей почала тур Британією перед запуском Brexit

Мей почала тур Британією перед запуском Brexit

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей у понеділок відвідає Уельс у рамках частини плану щодо взаємодії з усіма народами Сполученого Королівства, перш ніж буде офіційно запущено процедуру виходу країни зі складу ЄС.

У понеділок Мей та міністр у справах Brexit Девід Девіс зустрінуться з першим міністром Уельсу Карвіном Джонсом та представниками бізнесу, щоб обговорити, як Уельс може максимально скористатися можливостями, які стосуються виходу країни з ЄС, інформує Reuters

"З мого першого дня... я дуже ясно висловила свою рішучість зміцнювати і підтримувати дорогоцінний союз. Я також дала чітко зрозуміти, що коли ми будемо виходити з Європейського Союзу, я буду працювати, щоб забезпечити угоду, яка буде працювати для всієї Великої Британії", - сказала Мей у своїй заяві перед своїм візитом.

За даними офісу британського прем'єра, крім Уельсу Мей також відвідає Шотландію і Північну Ірландію, щоб почути думки людей.

Раніше повідомлялося, що Тереза Мей чекатиме до останнього тижня березня, щоб розпочати формальну процедуру виходу з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-