У крові

У крові "стрільця з Орлі" знайшли алкоголь і наркотики

Укрінформ
Посмертний аналіз крові показав, що Зіед Бельгасем Бен, який напав у суботу на військових у паризькому аеропорту Орлі, перед цим вживав алкоголь і наркотики.

Про це повідомляє Російська служба ВВС.

"Вміст алкоголю в крові 39-річного Бельгасема сягнув 0,93 г/л, що майже удвічі перевищує встановлений у Франції ліміт. В його організмі були виявлені сліди кокаїну і марихуани", - йдеться у повідомленні.

У суботу вранці Бельгасем - який народився у Франції в родині іммігрантів з Тунісу - приставив пневматичний пістолет до голови жінки-військовослужбовця в аеропорту Орлі зі словами, що він має намір "померти за Аллаха", і спробував змусити її віддати свій автомат. Він був застрелений двома іншими патрулировавшими аеропорт військовими. На його тілі було знайдено Коран.

Перед тим, як він опинився у другому за величиною паризькому аеропорту, розташованому за 13 км на південь від французької столиці, Зиед Бельгасем Бен поранив поліцейського з травматичного пістолета, а потім викрав автомобіль у жінки в південному паризькому передмісті Вітрі, погрожуючи їй зброєю. Цей автомобіль було знайдено неподалік від Орлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-