В Австралії пасажирський літак

В Австралії пасажирський літак "загубив" пропелер у польоті

Укрінформ
Літак місцевої авіакомпанії Regional Express Saab 340 здійснив екстрену посадку у сіднейському аеропорту, оскільки один з двох його пропелерів відпав у повітрі.

Про це повідомляє news.com

«Вони були на волосину від катастрофи - я не знаю, як їм вдалося вирулити», - прокоментував випадок президент австралійської повітряної асоціації Пол Казн.

Літак виконував регіональний рейс з міста Олбері до Сіднея. Близько полудня за місцевим часом пропелер одного з двох його двигунів відірвався, у зв'язку з чим пілот запросив екстрену посадку в міжнародному аеропорту Сіднея.

Пілотам вдалося благополучно посадити літак з одним функціонуючим пропелером. На борту повітряного судна перебувало 16 осіб, в результаті події ніхто з них не постраждав.

Офіційний представник авіакомпанії Regional Express заявив, що екіпаж дотримувався стандартних процедур, і літак, як належить, вчасно приземлився в аеропорту Сіднея.

Австралійське бюро безпеки на транспорті (ATSB) проводить розслідування інциденту і закликає всіх, хто знайде уламки літака, повідомити про це владу.

Regional Express є найбільшим незалежним регіональним авіаперевізником Австралії і володіє флотом з понад 50 літаків Saab 340, що здійснюють 1500 рейсів на тиждень до 58 пунктів призначення по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-