У Трампа не виключають зустрічі з Путіним на саміті G20

У Трампа не виключають зустрічі з Путіним на саміті G20

Укрінформ
Американська адміністрація не виключає ймовірності зустрічі президентів США і Росії під час саміту G20 у липні в Німеччині та продовжує працювати над цим.

З такою заявою виступив речник Білого дому Шон Спайсер на брифінгу у понеділок у Вашингтоні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У мене немає поки що дати (зустрічі президентів США і Росії – ред.). Я знаю, що наша команда працює дуже активно над (підготовкою) двосторонньої зустрічі під час саміту G20", - сказав офіційний представник Білого дому у відповідь на прохання прокоментувати заяву речника президента РФ Дмитра Пєскова про можливі переговори Трампа і Путіна на G20 або раніше.

Крім того, Спайсер підтвердив, що в Білому домі й далі розглядають можливість співпраці з РФ у боротьбі з "Ісламською державою".

"Президент дуже чітко заявляв у минулому, що якщо інша країна поділяє з нами зобов'язання в боротьбі з ІДІЛ, і ми можемо працювати з ними у сферах, де є спільні занепокоєння, ми будемо робити це", - зазначив речник адміністрації.

Він також зауважив, що поки не може озвучити конкретні плани у цьому контексті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-