Демократи звинуватили Трампа в повному ігноруванні загрози з боку РФ

Демократи звинуватили Трампа в повному ігноруванні загрози з боку РФ

Укрінформ
Демократи дорікнули президенту США Дональду Трампу, що він у своїй першій промові перед американським Конгресом проігнорував загрозу з боку Росії та відштовхнув давніх союзників Америки.

Про це йдеться у відповіді Демократичної партії, яку вона доручила оприлюднити екс-губернатору штату Кентукі Стівену Бешару, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я військовий ветеран, і знаю, що захист Америки є найвищим обов'язком президента. Проте президент Трамп ігнорує серйозні загрози для нашої національної безпеки з боку Росії, яка не є нашим другом, відштовхуючи наших союзників, які боролися з нами пліч-о-пліч, і наших друзів у небезпечному світі", - підкреслив представник демократів.

Такий підхід нинішнього президента США "робить країну менш безпечною" та підвищує занепокоєння кожного американця, який цінує свободу.

"Замість цього президент Трамп практично оголосив війну біженцям та іммігрантам", - зазначається у документі. У цьому зв'язку наголошується, що президент "може і повинен забезпечити дотримання імміграційних законів".

Американці самі можуть захистити Америку, "не відмовляючись від наших принципів і нашого морального зобов'язання допомагати тим, хто біжить від війни й терору, не розриваючи сім'ї та не ставлячи під загрозу без потреби наших військових".

"Президент Трамп також повинен розуміти, що люди можуть не погоджуватися з ним час від часу, але це не робить їх його ворогами", - підкреслюється у відповіді демократів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-