Російському монархісту не дозволили створити

Російському монархісту не дозволили створити "альтернативну Росію" в Океанії

Укрінформ
Влада острівної держави Кірибаті відкинула пропозицію бізнесмена і лідера Монархічної партії Росії Антона Бакова про створення на трьох незаселених островах в Тихому океані "альтернативної Росії".

Це рішення уряд ухвалив після того, як пропозицію проаналізувала комісія з іноземних інвестицій та дала на неї негативний відгук, повідомляє ВВС Україна з посиланням на "Радіо Нової Зеландії". 

"Уряд Кірибаті заявив, що не готовий поступитися суверенним правом на свої острови", - зазначається у повідомленні.

На початку лютого стало відомо, що Баков, який раніше був депутатом Держдуми, запропонував інвестувати в економіку острівної держави 350 млн доларів, аби відтворити на трьох островах імперію Романових. Раніше він робив спроби відновити російську монархію на Островах Кука у Полінезії, а також у Чорногорії.

Бакова обрали до Держдуми у 2003 році від "Партії відродження Росії". Після цього він перейшов у партію "Союз правих сил" і керував її виборчими кампаніями у 2004-2007 роках, а у 2012 році очолив Монархічну партію Росії. У квітні 2014 року Монархічна партія Росії проголосила російським імператором Миколу Кириловича Лейнінген-Романова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-