Німеччина підтверджує факт страти заручника філіппінськими терористами

Німеччина підтверджує факт страти заручника філіппінськими терористами

Укрінформ
Влада Німеччини підтвердила факт вбивства терористами громадянина ФРН

Про це йдеться в заяві офіційного представника уряду Штеффена Зайберта, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

«Після тижнів тривог тепер ми маємо трагічну визначеність: німецький заручник був по-варварськи вбитий терористами-викрадачами», - заявив Зайберт, нагадавши і про вбиту дружину жертви.

За словами спікера, канцлер Ангела Меркель жорстко засудила «цей огидний злочин, який вкотре показав, наскільки безсовісно і нелюдяно діють терористи».

МЗС ФРН також заявив, що вже не залишається сумнівів у тому, що викраденого терористами на Філіппінах співвітчизника більше немає в живих. «Цей терористичний акт не має жодного виправдання», - йдеться в заяві відомства. Міністерство обіцяє спільно з компетентними органами Філіппін робити все можливе для притягнення винних до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, Ісламістське терористичне угрупування «Абу Сайяф» виклало в понеділок у мережу відеозапис страти шляхом обезголовлення німецького заручника, 70-річного Юргена Кантнера. Чоловіка викрали 6 листопада з його яхти «Rockall», на якій він подорожував разом з 59-річною дружиною Сабіною М. Тіло жінки з вогнепальними пораненнями було знайдене на борту судна. За Кантнера терористи вимагали викуп у 30 мільйонів песо (близько 570 тисяч євро), час на роздуми закінчився напередодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-