У Москві біля

У Москві біля "меморіалу" Нємцову вночі затримали шістьох людей

Укрінформ
У центрі Москви біля облаштованого активістами "меморіалу" опозиційному політикові Борису Нємцову в ніч на 27 лютого затримано шість осіб.

Про це повідомляє ресурс "ОВД-Инфо".

Як зазначається, спочатку з'явилася інформація про затримання на Великому Москворецькому мосту п'яти чергових, а пізніше стало відомо про шостого затриманого. Серед них є жінка. Зараз затримані знаходяться у ВВС «Китай-город».

За інформацією ресурсу, перед затриманням до «меморіалу» під'їхали чотири поліцейські машини. Після цього сім машин «Міськмосту» вивезли з моста принесені людьми на місце загибелі Нємцова квіти і портрети. 

Зазначається, що квітів було дуже багато, оскільки 26 лютого на міст приходили учасники ходи пам'яті Нємцова.

Як повідомлялося, в неділю у Москві відбувся «Марш пам'яті Нємцова». За даними організаторів, у ньому взяли участь близько 15 тисяч людей. Акції пам'яті політика пройшли у багатьох містах Росії та світу.

Опозиційного російського політика Бориса Нємцова застрелили 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви. Слідство називає можливим замовником і організатором вбивства колишнього офіцера батальйону «Північ» Руслана Мухудінова. Йому висунуто заочне обвинувачення, він оголошений у міжнародний розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-