Голова Мюнхенської конференції підбив перші підсумки

Голова Мюнхенської конференції підбив перші підсумки

Укрінформ
Голова Мюнхенської безпекової конференції Вольфганг Ішингер, підводячи її підсумки, зазначив, що на ньому вдалося домогтися певної ясності з деяких питань".

"Було багато неясності з приводу планів Росії і щодо закінчення сирійської війни. Ця неясність зберігається. Однак ми приїхали до Мюнхена і без ясного розуміння, якою є політика уряду Трампа щодо Росії, НАТО та з інших питань. Деякі з цих побоювань були зняті, і це добре. Я думаю, ми можемо їхати додому, зберігаючи відносний спокій", - заявив Ішингер в інтерв'ю DW.

Ішингер зазначив, що відчув сигнали з боку Росії про готовність до спільного врегулювання проблеми кіберзлочинності і поширення фейків.

"Російський міністр закордонних справ сказав, - у мене не було часу перевірити, чи справді це так, що ми, російський уряд, неодноразово зверталися з пропозиціями спільно працювати над цими темами. Якби вдалося залучити Росію до серйозних зусиль із розробки правил поведінки щодо маніпуляцій, фейків і кібератак, це було б добре", - зазначив Ішингер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-