У Шойгу кажуть, що глави генштабів США і РФ домовилися знизити ризики інцидентів

У Шойгу кажуть, що глави генштабів США і РФ домовилися знизити ризики інцидентів

Укрінформ
Начальники генштабів США й Росії Джозеф Данфорд і Валерій Герасимов на зустрічі в Баку (Азербайджан) домовилися про спільні заходи зі зниження напруженості та запобігання ризиків виникнення інцидентів.

Про це повідомляє Міноборони РФ.

"Генерал армії Валерій Герасимов і генерал Джозеф Данфорд обмінялися думками про поточний стан російсько-американських відносин, оцінками ситуації в сфері міжнародної безпеки в Європі, на Близькому Сході, у Північній Африці та інших ключових регіонах світу. Визначено напрями спільної роботи з підвищення безпеки військової діяльності, зниження напруженості та ризиків виникнення інцидентів", - сказано в повідомленні.

Раніше в четвер міністр оборони РФ Сергій Шойгу у відповідь на слова шефа Пентагону Джеймса Меттіса про те, що США будуть говорити з Москвою з позиції сили, сказав, що "спроби вибудовувати діалог з позиції сили проти Росії безперспективні".

Як повідомлялося, в 2014 році через російську агресію в Україні США заморозили військову співпрацю з Росією. Після цього жодних відомостей про зустрічі високопосадових військових Росії та США не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-