У адміністрації США підтвердили, що затримали майже 700 нелегалів

У адміністрації США підтвердили, що затримали майже 700 нелегалів

Укрінформ
Впродовж операцій, проведених спеціальним підрозділом Міністерства внутрішньої безпеки США, минулого тижня було затримано майже сім сотень нелегальних мігрантів.

Про це йдеться в офіційній заяві міністерства, оприлюдненій у понеділок, передає Укрінформ.

"Офіцери Бюро з контролю та виконання імміграційного законодавства під час правозахисних заходів у Лос-Анджелесі, Чикаго, Атланті, Сан-Антоніо і Нью-Йорку заарештували понад 680 осіб, які представляють загрозу для громадської безпеки, безпеки кордонів або цілісності імміграційної системи нашої країни", - зазначається в заяві.

При цьому уточнюється, що приблизно 75% із них є кримінальними злочинцями, які здійснювали вбивства, сексуальні насильства, непристойні дії з дітьми, продавали наркотики, здійснювали напади тощо.

Як підкреслили у відомстві, президент Трамп чітко заявив, що задача міністерства полягає, в тому числі, у "видворенні нелегалів, які порушили закони про імміграцію, з особливим акцентом на тих, хто становить загрозу для громадської безпеки, був звинувачений у скоєнні злочинів, вчинив порушення імміграційного порядку або був депортований і знову повернувся до країни нелегально".

У міністерстві зазначили, що це було плановою операцією, які проводяться щонайменше тричі на рік впродовж тривалого часу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-