Вибори в США: у Трампа заявляють про

Вибори в США: у Трампа заявляють про "мертві душі" і "каруселі"

Укрінформ
Старший радник президента США Дональда Трампа з політичних питань заявив, що на президентських виборах зафіксовані випадки голосування від імені померлих виборців.

Про це Стівен Міллер сказав в інтерв'ю ABC, передає Эхо Москвы.

Також, за словами Міллера, у волевиявленні брали участь люди без американського громадянства, або ті, хто проживає в одному штаті.

Окремого обговорення заслуговує ситуація у штаті Нью-Гемпшир: раніше Трамп заявив, що міг би здобути там перемогу, якби не тисячі людей з Массачусетсу, привезених на автобусах для незаконного голосування. На прохання прокоментувати слова свого начальника, Міллер відповів, що питання про «автобусних виборців» відоме всім політтехнологам, які працювали у Нью-Гемпширі.

Дональд Трамп неодноразово заявляв про намір провести розслідування фальсифікацій на виборах. Для цього він пообіцяв створити спеціальну комісію на чолі з віце-президентом Майклом Пенсом.

Президентські вибори пройшли у США 8 листопада. За оцінкою Трампа, серйозні порушення були допущені у трьох штатах: Вірджинії, Нью-Гемпширі і Каліфорнії. В усіх них перемогла кандидат від демократів Хілларі Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-