Адвокат: Кара-Мурза-молодший потроху одужує

Адвокат: Кара-Мурза-молодший потроху одужує

Укрінформ
Координатору громадської організації "Відкрита Росія" Володимиру Кара-Мурзі-молодшому стало краще, і його можуть перевести з реанімації до звичайної палати.

Про це написав у Фейсбуці адвокат політика Вадим Прохоров.

«З радістю повідомляю, що Володимир Кара-Мурза-молодший пішов на поправку - завдяки старанням чудових лікарів і його близьких, насамперед Євгенії Кара-Мурза. Сьогодні нам разом з Олександром Подрабінеком вдалося кілька хвилин поспілкуватися безпосередньо з Володею. Звичайно, стан його здоров'я ще не нормалізувався, але відключені всі реанімаційні системи життєзабезпечення, а позитивна динаміка очевидна», - пише Прохоров.

За його словами, при дотриманні позитивної динаміки Кара-Мурза-молодший вже в найближчі дні буде переведений з реанімаційного відділення. «Потім в будь-якому випадку чекає етап подальшої реабілітації. Спасибі всім за увагу і підтримку!», - резюмує адвокат.

Володимир Кара-Мурза був госпіталізований 2 лютого з "гострою нирковою недостатністю на тлі інтоксикації". З такими ж симптомами він потрапив у лікарню травні 2015 року. Тоді Кара-Мурза стверджував, що це був замах на вбивство з метою припинити його діяльність. Інцидент так і не був розслідуваний.

Володимир Кара-Мурза-молодший – координатор громадської організації "Відкрита Росія", створеної колишнім власником компанії "ЮКОС" Михайлом Ходорковським. В 2015-2016 роках Кара-Мурза був заступником голови опозиційної партії ПАРНАС. Крім того, він входить до руху "Солідарність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-