На Мюнхенську конференцію з’їдуться понад 30 глав держав і урядів

На Мюнхенську конференцію з’їдуться понад 30 глав держав і урядів

Укрінформ
У Мюнхенській конференції з безпеки 17-19 лютого братимуть участь більш як 30 керівників держав і урядів і понад 80 глав МЗС і міністерств оборони.

Про це повідомили організатори, інформує кореспондент агентства в ФРН.

"Канцлер Меркель приєднується до довгого списку політиків, які приймають рішення, що мають намір приїхати в Мюнхен, щоб обговорити критичні питання в міжнародній безпеці. Цього року підтверджена участь віце-президента США Майка Пенса, міністра оборони Джеймса Маттіса, генерального секретаря ООН Антоніо Гутерріша, голови Європейської ради Дональда Туска, генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, більш як 30 глав держав і урядів, понад 80 міністрів закордонних справ і оборони, а особливо сильна делегація Конгресу США", - поінформували в прес-службі Конференції.

На конференції очікується вручення нагороди Евальд фон Клейста федеральному президенту ФРН, що йде, Йоахіму Гауку "за відстоювання свободи і ліберального міжнародного порядку". Ця нагорода присуджується з 2009 року за політичні досягнення (Евальд фон Клейст (1922-2013) є засновником Мюнхенської конференції з безпеки в 1963 році).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-