Байден визначився, де продовжить свою кар'єру

Байден визначився, де продовжить свою кар'єру

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джо Байден очолить новий інститут, який опікуватиметься питаннями зовнішньої політики у взаємодії з Університетом Пенсільванії.

Аналітична установа розміщуватимуться в столиці США, повідомляє видання The Hill.

"Університет Пенсільванії у вівторок оголосив про плани зі створення Центру Байдена з питань дипломатії і глобальної взаємодії, який зосереджуватиметься на питаннях національної безпеки і міжнародних відносин", - зазначає видання.

Байден також матиме офіс у кампусі школи Ліги Плюща у Філадельфії, йдеться у повідомленні.

"Я з нетерпінням чекаю, коли зможу зосередитися на роботі, яка була головною опорою моєї кар'єри в державній службі: просування й обстоювання післявоєнного міжнародного порядку, який зберігає силу й безпеку для Сполучених Штатів", - зауважив Байден.

При цьому повідомляється, що нова аналітична установа охоплюватиме також внутрішні питання, такі як економіка, довкілля, громадянські права та кримінальне правосуддя.

Перед тим як завершити виконання обов'язків у Білому домі, Джо Байден зауважив, що планує й надалі жити в Вашингтоні, принаймні певний час. Його дружина, доктор Джилл Байден, планувала продовжити викладацьку роботу в місцевому коледжі Північної Вірджинії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-