Профспілка Air France через указ Трампа закликає не працювати на рейсах до США

Профспілка Air France через указ Трампа закликає не працювати на рейсах до США

Укрінформ
Профспілка "Загальна конфедерація праці" в авіакомпанії Air France закликала своїх членів відмовитися від роботи на рейсах до США на знак протесту проти імміграційного указу, підписаного Дональдом Трампом.

Про це повідомляє Reuters.

"Безкомпромісна профспілка ЗКП (Загальна конфедерація праці - ред.) в Air France (AIRF.PA) закликала своїх членів відмовитися від роботи на рейсах, що прямують до США, на знак протесту проти імміграційного указу США, який тимчасово не пускає біженців та мандрівників з семи країн з мусульманською більшістю на в'їзд до Сполучених Штатів", - йдеться в повідомленні.

За словами генерального секретаря профспілки, у персоналу авіакомпанії є совість і всі вони сподіваються, що відмовившись застосувати порядок Трампа на території Франції, вони зможуть сприяти змінам стосовно ухваленого у США імміграційного рішення.

Як повідомлялося, 27 січня 2017 року було ухвалено указ Дональда Трампа про тимчасову заборону на поїздки до США громадян Лівії, Сирії, Йемену, Сомалі, Судану, Іраку та Ірану, а також про повну заборону на чотиримісячний термін на прийом біженців. Рішення президента Америки призвело до акцій протесту в американських аеропортах та різкої критики як у США, так і за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-