Австралія отримала дуже хороші сигнали від Трампа – міністр

Австралія отримала дуже хороші сигнали від Трампа – міністр

Укрінформ
Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл провів першу після інавгурації Дональда Трампа 25-хвилинну телефонну розмову з новим президентом США.

Про це повідомляє news com.

«Обидва лідери підкреслили міцність і близькість відносин між США і Австралією, що має вирішальне значення для миру, стабільності і процвітання Азіатсько-Тихоокеанського регіону і цілого світу», - йдеться у заяві Білого дому.

За інформацією австралійських ЗМІ, під час розмови лідери обговорили питання переселення шукачів притулку з австралійських офшорних таборів до США, майбутнє вільної торгівлі в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та спільну боротьбу проти "Ісламської держави".

У свою чергу міністр торгівлі Стівен Чобо заявив, що Австралія отримала дуже хороші сигнали від адміністрації Трампа щодо продовження розвитку стосунків між країнами.

Він також спростував можливість відмови нової адміністрації США від угоди щодо прийняття шукачів притулку з австралійських офшорних таборів Сполученими Штатами, з огляду на підписання Дональдом Трампом мораторію на тимчасове прийняття біженців.

Водночас австралійський міністр зізнався, що не може повністю передбачити наступні кроки Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-