Трамп сьогодні поговорить з Меркель, Путіним і Олландом

Трамп сьогодні поговорить з Меркель, Путіним і Олландом

Укрінформ
Американський президент США Дональд Трамп проведе сьогодні телефонні розмови з лідерами Росії Володимиром Путіним, Німеччини - Ангелою Меркель і Франції - Франсуа Олландом.

Про це повідомляє Express з посиланням на речника Білого дому Шона Спайсера.

«Отримання максимальної віддачі від 1-го повного тижня — завтра (28 січня — ред.) Дональд Трамп говоритиме по телефону з лідерами Франції, Німеччини і Росії», - написав він на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на сайт Білого дому, сьогодні на 19.00 за київським часом запланована телефонна розмова між Путіним і Трампом.

До цього він поговорить по телефону з прем'єром Японії Сіндзо Абе і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Після спілкування з Путіним заплановані переговори з французьким президентом Франсуа Олландом та прем'єром Австралії Малькольмом Тернбуллом.

Лідери США та Росії, швидше за все, обговорять санкції, які Вашингтон наклав на РФ у зв'язку з конфліктом в Україні, пише Reuters

Раніше в п'ятницю сенатор-республіканець Джон Маккейн висловив сподівання, що Трамп не зніме санкції, введені колишнім президентом Бараком Обамою у відповідь на анексію Росією Криму в 2014 році і підтримку сепаратистів у конфлікті на сході України. В іншому випадку, сказав Маккейн, він і його колеги домагатимуться надання обмеженням щодо Росії статусу закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-