Керрі і Тіллерсон вже спілкувались по телефону - Держдеп

Керрі і Тіллерсон вже спілкувались по телефону - Держдеп

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі вже мав розмову по телефону з можливим наступником на цій посаді в адміністрації Трампа Рексом Тіллерсоном, однак Керрі хотів би особисто зустрітися з ним для обговорення питань передачі влади.

Про це заявив під час брифінгу в вівторок заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Вони (Керрі і Тіллерсон – ред.) вже спілкувались один раз по телефону", - сказав Тонер.

За його словами, держсекретар Керрі "дуже хотів би сісти та обговорити з ним багато речей". Причому йдеться про спілкування один-на-один, зазначив представник Держдепу.

Він зауважив, що поки дата зустрічі не встановлена через зайнятість обох політиків.

"Держсекретар дуже зайнятий і, очевидно, пан Тіллерсон зараз у місті – у нього слухання (в Сенаті – ред.) щодо затвердження на посаді, призначені на завтра", - сказав Тонер.

Представник зовнішньополітичного відомства США також поінформував, що Керрі хотів би обговорити з можливим наступником його погляди на основні питання міжнародної політики Сполучених Штатів.

Раніше в вівторок держсекретар США Джон Керрі, виступаючи в Інституті миру в Вашингтоні повідомив, що поки не зустрічався з Рексом Тіллерсоном. Він також зауважив, що процес передачі влади проходить достатньо гладко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-