Двоє поліцейських загинули в США під час погоні за вбивцею вагітної жінки

Двоє поліцейських загинули в США під час погоні за вбивцею вагітної жінки

Укрінформ
Одразу двоє поліцейських загинули в понеділок в околицях міста Орландо (штат Флорида, США) під час переслідування підозрюваного у вбивстві вагітної жінки.

Про подробиці повідомило місцеве видання Orlando Sentinel.

"Двоє співробітників правоохоронних органів загинули сьогодні вранці поблизу Орландо: одна (жінка-поліцейський – ред.) була застрелена підозрюваним у вбивстві, якому вдалося втекти, другий загинув в аварії, коли правоохоронці були підняті за тривогою для переслідування вбивці", - зазначається в повідомленні.

Сержант поліції Дебра Клейтон була застрелена близько 7:15 ранку, коли отримала сигнал про виявлення біля магазину Walmart 41-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві своєї вагітної подруги в грудні. Правоохоронці не мають сумнівів, що він же застрелив і сержанта Клейтон.

Однак, на цьому історія не закінчилося. Інший поліцейський – заступник шерифа – на мотоциклі під час переслідування підозрюваного був збитий позашляховиком та внаслідок травм помер на місці. Його ім'я поки не називається.

Місцеві правоохоронні служби підняли всі сили на переслідування вбивці. Повідомляється, що були залучені сотні офіцерів, у тому числі загін особливого призначення. Поліція запропонувала $60 тис. за інформацію, яка дозволить затримати підозрюваного.

Тим часом, спіймати вбивцю поки що не вдалося. Правоохоронці очепили та перевіряють район, де він може знаходитися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-