Трамп назвав

Трамп назвав "дурнями" тих, хто не хоче гарних відносин із Росією

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп зробив чергову заяву щодо своїх намірів зблизитися з російським керівництвом, назвавши людей, що думають інакше, "тупими" і "дурнями".

Про це він написав у серії твітів у суботу, передає кореспондент Укрінформу.

"Мати хороші відносини з Росією – це гарна, а не погана річ. Тільки "тупі" люди, або дурні подумали би, що це погано!",- йдеться в першому дописі Трампа.

Далі обраний президент США підкреслює, що Сполучені Штати й так мають достатньо проблем в усьому світі. "Коли я стану президентом, Росія поважатиме нас набагато більше, ніж це вони роблять зараз", - зазначив він.

Водночас, Трамп заявив, що його адміністрація й нинішнє російське керівництво "можливо, працюватимуть разом, щоб розв'язати деякі з багатьох великих і актуальних проблем і питань у світі".

Свої чергові заяви щодо дружби з Росією обраний президент США розмістив у Твіттері після зустрічі напередодні з главами розвідувальних структур Сполучених Штатів, які надали йому інформацію про участь Росії в кібератаках на Америку під час виборів, а також поширення вкраденої інформації в мережі.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-