Поліція підозрює, що Джордж Майкл помер від передозування наркотиками

Поліція підозрює, що Джордж Майкл помер від передозування наркотиками

Укрінформ
Смерть всесвітньо відомого британського співака Джорджа Майкла могла настати від передозування наркотиками.

Про це пише видання The Sun

«Детективи побоюються, що 53-річна зірка, якого знайшли мертвим на Різдво, помер від передозування наркотиків», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, під час розтину тіла музиканта на минулому тижні не вдалося встановити точну причину його смерті. Наразі проводиться токсикологічна експертиза.

Джордж Майкл мав документально підтверджену історію зловживання наркотиками. В 2015 році він проходив курс лікування від кокаїнової залежності.

"Це не означає, що він дійсно помер від наркотиків, однак поки не буде доведено протилежне, не можна виключати цього, потрібно провести розслідування належним чином", - заявило джерело у поліції.

Тим часом на сторінці бойфренда співака Фаді Фаваза у Twitter з'явилися неоднозначні записи про те, що Джордж Майкл нібито намагався накласти на себе руки. «Він мріяв про суїцид щодня, і йому це вдалося зробити», - зазначалось у постах.

Пізніше Фаваз заявив про злом свого акаунта. За його словами, хакери зламали його сторінку і написали від його імені жахливі речі.

Раніше повідомлялося, що Джордж Майкл, найімовірніше, помер від серцевого нападу.

Нагадаємо, британський музикант Джордж Майкл раптово помер на 54-му році життя у своєму будинку в графстві Оксфордшир 25 грудня увечері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-