У Німеччині затримали п'ятьох підозрюваних у підпалі гуртожитку біженців

У Німеччині затримали п'ятьох підозрюваних у підпалі гуртожитку біженців

Укрінформ
У гуртожитку для біженців біля міста Падерборна сталася велика пожежа, в результаті якої постраждали близько 30 осіб, ще більш як 20 надано допомогу на місці. Вночі затримано п'ятеро підозрюваних у підпалі.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"П'ятеро підозрюваних затримано після пожежі, яка сталася в одному з гуртожитків для біженців недалеко від міста Падерборна (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія) на заході Німеччини. Затримання відбулося у ніч проти п'ятниці, 6 січня. Правоохоронні органи не виключають, що підозрювані, які також мешкають у гуртожитку, з необережності могли підпалити матраци, що знаходяться в будівлі. В результаті пожежі більш як 30 осіб з різними ушкодженнями, серед яких є й ті, хто отруїлися димом, доставили в лікарні. Стан одного оцінюється як важкий. На місці було надано допомогу ще більш як 20 потерпілим", - йдеться в повідомленні.

Пожежа почалася у четвер, 5 січня, після обіду в одному з колишніх військових бараків. За повідомленнями поліції, будівлю повністю знищено. Пожежні бригади змогли погасити вогонь увечері. У п'ятницю очікується прибуття слідчих, які оглянуть місце події. Всього в постраждалому житловому комплексі мешкають близько 500 біженців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-