Канадка виграла у лотерею $4 мільйони: комбінація цифр наснилася їй 28 років тому

Канадка виграла у лотерею $4 мільйони: комбінація цифр наснилася їй 28 років тому

Укрінформ
Мешканка канадської провінції Нова Шотландія, яка виграла в лотерею близько чотирьох мільйонів доларів США, стверджує, що комбінація чисел, яка виграла, їй приснилася в 1989 році.

Про це повідомляє Російська служба ВВС

В середині грудня Ольга Бено з містечка Істерн Пасседж виграла джекпот - 5,3 млн канадських доларів (3,9 млн американських доларів).

До цього моменту Ольга Бено вже 27 років купувала лотерейні білети і заповнювала їх однією і тією ж комбінацією цифр, яка приснилася їй у травні 1989 року. В яких обставинах жінці приснилися ці цифри і чому вона вирішила використати саме їх, не повідомляється.

"Я знаю числа напам'ять, і мені здалося, що після розіграшу я побачила їх на телеекрані, але у мене не дуже хороший зір, тому я просто вирішила про це забути", - розповідає Бено.

Наступного дня Бено розмовляла по телефону з сестрою, переглядаючи газету. В кінці номера вона побачила все ту ж знайому комбінацію цифр.

"Здається, я виграла в лотерею", - сказала Бено своїй сестрі, яка знала про її хобі. Близько десяти років тому у Ольги Бено виявили рак. Під час боротьби з хворобою їй довелося продати будинок, щоб профінансувати терапію. Виграні гроші вона планує використати у тому числі для того, щоб знову перебратися з орендованого будинку у власний.

Фото: 123RF.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-